Doe je ook mee?

Bodems zitten letterlijk onder het maaiveld en springen daardoor niet altijd automatisch in het oog. Het is dan ook tijd om bodems omhoog te tillen en nog nadrukkelijker op de agenda te zetten: “Vitale bodems in heel Nederland in 2030”. We doen een oproep voor volhoudbaar landgebruik. Iedereen kan bijdragen, oud en jong, in de stad, op het platteland, bedrijven en burgers, eigenaren en gebruikers, overheden en kennisinstituten.

Immers de actie zit in mensen, organisaties en gebieden. Wat is uw bijdrage aan vitale bodems in 2030? We vragen u om aan te geven welke acties en verbindingen u gaat leggen om onze gedeelde ambitie te realiseren. Wij helpen om deze acties te verwerken tot een steunbetuiging. Deze steunbetuigingen zijn de eerste stap op weg naar een gezamenlijk actieprogramma. Het actieprogramma heeft een dynamisch karakter en zal steeds worden bijgesteld.

Op 25 november presenteren we het manifest TerrAgenda tijdens het Follow UP Festival “Samenwerking geeft veerkracht aan de bodem”